Skip to content

Refund policy

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder kunden selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail mads@innochiller.com hvorefter InnoFitness vil være behjælpelig med oprettelse af porto hvis det ønskes.

Vær opmærksom på at pengene trækkes senest en uge efter køb, men at hele beløbet til enhver tid kan refunderes, såfremt købet fortrydes inden afsendelse fra vores lager. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til InnoFitness i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

InnoFitness dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

InnoFitness
Skærpendalvej 6
7500
TLF: 20417023

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til InnoFitness at vurdere varens stand.